Miljöpolicy

Albregs Flytt – ditt val för professionella flyttjänster och städning med fokus på en bättre miljö! Vi är stolta över att erbjuda högkvalitativa tjänster samtidigt som vi aktivt strävar efter att minska vår påverkan på miljön.

Genom att använda Svanenmärkta och andra miljövänliga produkter tar vi ett steg mot att främja en mer hållbar och hälsosam omgivning, både vid flyttjänster och städning. Vi tror på att städa smart och ansvarsfullt, vilket är varför vi har valt att integrera miljövänliga produkter och metoder i vårt företag. Genom att använda Svanenmärkta rengöringsmedel och andra certifierade produkter, säkerställer vi att varje städuppdrag och flyttuppdrag bidrar till att minska kemikaliebelastningen på vår miljö och skapar en säkrare arbetsmiljö för våra kunder och vår personal.

Vi strävar efter att vara en del av lösningen för en renare och grönare värld. Genom att välja Albregs för dina flyttjänster och städtjänster kan du känna dig trygg med att du bidrar till en mer hållbar framtid samtidigt som du får en skinande ren och fräsch omgivning. Tack för att du väljer att stötta vårt engagemang för en förbättrad miljö. Tillsammans kan vi göra skillnad för en hälsosammare planet.

Läs mer om oss
Vår miljöpolicy innebär bl.a.
 • Kontinuerlig utbildning av personal:
  Vi utbildar vår personal kontinuerligt för att skapa en förståelse för miljöarbete och dess vikt för vår organisation.

 • Miljösäkra produkter:
  Genom att använda Svanenmärkta och andra miljövänliga produkter tar vi ett steg mot att främja en mer hållbar och hälsosam omgivning.

 • Miljösäkert körsätt:
  Vi använder samlastning och miljöklassade transportmedel för att förebygga utsläpp av föroreningar och upprätthålla ett miljövänligt körsätt.

 • ECO-driving:
  Alla våra förare är utbildade i ECO-driving för att säkerställa att våra transporter körs så miljövänligt som möjligt.

 • Återvinning och avfallshantering:
  Vi sorterar och återvinner avfall vid varje städning för att minimera osorterat avfall och minska vår totala miljöpåverkan. 

 • Tydliga miljömål:
  Vi sätter upp tydliga miljömål för hela vår verksamhet och regelbundet utvärderar vi vårt arbete mot dessa mål.