Frågor och svar

Här hittar du svar på de vanligaste frågorna och allt du behöver veta om våra tjänster.

Precis som med en flytt är det utmanande att fastställa kostnaden för flyttstädning innan vi har en klar bild av dina behov. Ytan på ditt boende, eventuella balkonger, källarförråd och andra faktorer kan påverka priset.

Därför uppmanar vi dig att använda vårt offertverktyg för att begära en kostnadsfri offert som är anpassad efter dina specifika önskemål och behov. Genom att göra det kan du själv bedöma om vårt pris passar din budget eller inte.

Om du befinner dig i Skåne eller dess omgivningar har du redan kommit rätt. Albregs Flytt är din lokala partner och täcker hela Skåne med våra tjänster. Oavsett om du flyttar till eller från vilken stad som helst i området, är vi här för att hjälpa dig. Med våra lokala kontor runt om i regionen tar vi inte ut någon extra avgift för utkörning. Hos oss betalar du alltid samma pris som du skulle göra hos en lokal flyttfirma.

Undvik att planera din flytt kring månadsskiftet då många hyreskontrakt löper ut samtidigt och väntetiden för flyttfirmor kan vara längre. Istället rekommenderar vi att du bokar din flytt under de två mittersta veckorna i månaden när trycket på flyttfirmor är lägre.

Genom att välja en lugnare tidpunkt för din flytt ökar också möjligheten att kunna anpassa flytttiderna efter dina behov och önskemål.

RUT-avdraget kan användas för alla hushållsnära tjänster, inklusive flytt och flyttstädning. Du behöver dock inte oroa dig över detta eftersom det är det företag du anlitar för tjänsten som hanterar RUT-avdraget.

Naturligtvis tillämpar vi automatiskt RUT-avdraget för alla våra kunder.

Ja, Albregs Flytt är helt försäkrade genom Trygg Hansa. Det innebär att både våra anställda och dina ägodelar är täckta av en omfattande försäkring under hela flyttprocessen. Om några av dina ägodelar skulle skadas under flytten kommer du att bli kompenserad för det.

Dessutom erbjuder vi en nöjd-kund-garanti för alla våra arbeten. Om du av någon anledning inte är nöjd med resultatet av vår tjänst, strävar vi efter att åtgärda det för att säkerställa din fulla tillfredsställelse.

Det finns strikta regler för vad en flyttfirma får och inte får transportera. Till exempel är transport av föremål som kan utgöra en säkerhetsrisk för personer och egendom mycket reglerad. Det innebär att vi inte kan transportera föremål som är brandfarliga, explosiva, frätande eller har stark lukt. Dessutom är det inte tillåtet att transportera vapen och ammunition.

Hittar du inte svaret på din fråga?

Kontakta oss så besvarar vi den så fort som möjligt.

KOntakta oss