Företagsflytt

Effektiv och Säker Företagsflytt

Vår dedikerade personal strävar efter att tillhandahålla en företagsflyttsservice av högsta kvalitet, vilket garanterar att varje företagsflytt utförs med precision och omsorg. Vi fokuserar inte bara på att göra flytten smidig och effektiv, utan också på att skapa en känsla av trygghet och förtroende inför er företags nya lokal.

Vi välkomnar alla era specifika önskemål angående er företagsflytt och uppmuntrar till öppen kommunikation för att säkerställa att vi överträffar era förväntningar och behov.

För att säkerställa en säker och pålitlig företagsflytt är vi fullt försäkrade enligt branschstandarder, vilket ger både er och oss en extra känsla av trygghet och förtroende under hela flyttprocessen. Hos Albregs Flytt är er företagsflytt vår högsta prioritet, och vi strävar alltid efter att göra företagets flyttresa så smidig och bekymmersfri som möjligt.

Få ditt pris inom 24h

Priser för företagsflytt

2 Man + Lastbil

För flyttar från många lägenheter och mindre företag brukar det vara tillräckligt med två personer och en lastbil.

  • 2 Flyttgubbar
  • Nöjdkund garanti
  • Flyttförsäkring

784 kr / h

Begär offert

3 Man + Lastbil

För flyttar med tre personer och en lastbil är det optimalt för att hantera större mängder bohag från lägenheter och mindre företag.

  • 3 Flyttgubbar
  • Nöjdkund garanti
  • Flyttförsäkring

1104 kr / h

Begär offert

4 Man + 2 Lätta lastbilar

För flyttar med fyra personer och två lätta lastbilar är vi redo att hantera även de större och mer komplexa flyttuppdragen.

  • 4 Flyttgubbar
  • Nöjdkund garanti
  • Flyttförsäkring

1584 kr / h

Begär offert

Fyll i offertförfrågan så återkommer vi med prisförslag inom 24 timmar

Få en kostnadsfri offert

Vänligen notera följande: Moms ingår ej i angivna priser. Utöver priset tillkommer en drifts- och bilkostnad. Minimidebitering på 4 timmar gäller för alla alternativ med timprissättning. Vi erbjuder även uthyrning av flyttlådor för 400 kr.


Albregs Flytt är din pålitliga partner

Vi har säkerhet och legitimitet inom bygg- och fastighetsbranschen med ID06 samt avtal med Byggnads och Fastighets och är fullt försäkrade genom Trygg-Hansa.

Vi dessutom säkerställt att alla nödvändiga trafiktillstånd och behörigheter från Transportstyrelsen och alla våra anställda har kollektivavtal vilket kan garantera dig att våra anställda har en bra arbetsplats.

Få kostnadsfri offert

Välj tryggt med Albregs Flytt